ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 (20) 99 13 222
Szállítás 3 napon belül
Akció

Stílus tippek fiúknak

25 év alatti vagy?

Szuper!

Mi is jellemzi ezen időszakát egy fiatalembernek?

  • Már szinte felnőtt vagy
  • A pénzt nem kéred már a szüleudtől, hanem már keresel
  • Önálló döntéseket kell hoznod
  • Újabb és újabb kihívásokkal kell megbirkóznod.
  • Kialakul a saját stílusod

Igen, az utóbbi egy nagy kihívás még akkor is, ha nem mindig tudatos.

Ha hatni szeretnél erre a világra és ha olyan ember szeretnél lenni, akik hatással vannak másokra, akkor a stílusos kialakítását ne bízd a véletlenre!

10 tipp, hogyan legyél sítlusos

 

Stílus Tip #1 - Legyen önbizalmad

A stílus első mérföldköve a magabiztos hozzáállás. Az önbizalom nem csak abban segít, hogy a nők, hölygek észrevegyenek, hanem egy vonzóerő, ami miatt majd emlékezni fognak rád, hogy ki vagy te és mit képviselsz.

Ha szinkronban vagy önmagaddal akkor a kisugárzásod erős, magabiztos jelet küld a külvilágnak, melyet az ölzöködéseddel tovább erősíthetsz.

Szóval hogyan tudod ezt a magabiztosságot megszerezni? Kezdj tanulni egy jó mentortól. Egy idősebb fickó, aki már bizonyított és sok tapasztalatot szerzett előnyödre lehet. Nem kell feltalálnod a spanyolviaszt! El sem fogod hinni, hogy milyen egyszerű kis trükkökről van szó és hogy a "SUPERMAN póz" mennyire könnyen alkalmazható.

 

Stílus Tip #2 - Érték, stílus, image

Belépve a való világba - kinyitod a szemedet és szembesülsz a kegyetlen igazsággal: a könyvet mindig a borítója alapján minősítik. A külcsíny, az első benyomás igenis számít.

Ne feledd!

A megjelenés számít. Különösen akkor, amikor az első benyomásokról van szó.

Az öltözeted szempontjából mindig ügyelj arra, hogy úgy nézz ki mintha gyufásskatulyából rántottak volna elő. Persze az is fontos, hogy életkorodnak megfelelően öltözz fel. Ha a ruházat egyetemista, tindészer embert tükröz, akkot az üzleti életben nem fognak komolyan venni, gyerekként kezelnek.   Elegáns ruhákra van szükséged, amelyek mutatják érettségedet, így mindenki (idősebb és fiatalabb) tiszteletét és bizalmát kivívod.

Egy egyszerű trükk, hogy eleganciát adj az öltözetedhez. Viselj márkás karórát.