ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 (20) 99 13 222
Szállítás 3 napon belül
Akció

A sál alapszabályai

Van, aki nem szereti és van, akit egyáltalán nem érdekel, hogy néz ki, csak melegítsen. Vannak, azonban olyan férfiak is, akik amellett, hogy tisztában vannak a sál hordásának előnyeivel, pontosan tudják hogyan illik megkötni azt. Mellettük sétálnak a tanácstalanok, akik annyira nem utálják, de nem is igazán tudnak mit kezdeni vele…

 

1., Felejtsd el, amit az óvodában tanultál

Amikor kicsi voltál, Anyukádnak nem csak az számított, hogy melegben legyen a nyakad, hanem az is, hogy ha lehet, ne hagyd el két naponta az emlegetett ruhadarabot. Ezért középen jól összekötötte, te meg jól megtanultad, hogy ezt bizony így kell. Pedig nem. Egy laza úr sosem tesz ilyet: inkább kiválasztja a kabátjához leginkább passzoló módszert és módszeresen begyakorolja, mit kell tennie vele.

2., Legyél kreatív

Bár, kabátból egy időszakban maximum 2-3 darabot veszel, a sállal nem kell fukarkodnod. Sőt! Minél több, annál jobb és annál változatosabb lesz az öltözeted. Vegyél egy vastagabbat, egy keskenyebbet, egy nagyon elegánsat és akár még egy modern darabot is, hogy minden napod más hangulatban teljen. El sem fogod hinni, mennyire feldob majd a szürke, téli időben.

ÚRI DIVAT isnpiráció

Találd meg a hozzád illő sálat! ITT

3., Figyelj az anyagra

Nem szabad elfelejtened azt a kellemetlen tényt sem, hogy hiába van kinn hideg, a meleg sál alatt nyugodtan izzadni kezdhet a nyakad, ami érzékeny bőr esetén kellemetlen viszketéshez vezet, ha műszálas darabot viselsz. Ügyelj arra, hogy ha nem is teljesen, de legalább 50%-ban tartalmazzon valami természetes szövetet a sálad, ami hagyja lélegezni a bőrödet. Ilyen például a gyapjú és a pamut is.

uridivat oltonysalak 002

Kasmir/Selyem duplaoldalas sál a téli sál divat nagy felfedezettje! Nézd meg ITT

4., Ügyelj az összhangra

Mielőtt sálat választanál nézd meg jól, mely fazonok passzolnak a kabátod szabásvonalához. Egy egyenesebb vonalvezetésű kabát mellé viselhetsz közepesen széles darabot magadra vetve és akár egy most nagyon divatos, extra széles sálat, amit lazán össze tekersz magadon. Ha, inkább egy középen zipzáras fazonra szavaztál, akkor fordulj a keskenyebb, de annál melegebb darabok felé, amit duplán köss meg magadon.

uridivat oltonysalak 003

Szeretnél többet tudni a sál megkötésének módjairól? Kattints ide!

uridivat oltonysalak 001