ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 (20) 99 13 222
Szállítás 3 napon belül
Akció

Ballagás/Szalagavató

Legyen egy olyan nyakkendőd szalagavatóra és ballagásra, amit később is szívesen hordasz.

Egyedi, csodaszép nyakkendők 5 - 8cm-es szélességben 145 cm hosszal.

szalagavato main 001

CSOKORNYAKKENDŐ. BÁRHOL. BÁRMIKOR.

CSOKORNYAKKENDŐ VISELÉSE EGY KINYILATKOZTATÁS. KIHÍVÁS ÉS IRÁNYMUTATÁS EGYBEN. BIZONYOS ESETEKBEN PEDIG FELÉR AKÁR EGY ELLENSZEGÜLÉSSEL IS. MINDEZ PERSZE NEM VOLT MINDIG ÍGY.

A csokornyakkendő a férfiak alkalmi öltözködésének fő kiegészítője mindig is ékességének számított, mely az elmúlt évtizedek alatt sem lépett ki megszokott környezetéből. Még a 2000-es évek elején sem volt tekinthető bölcs döntésnek a csokornyakkendő viselése hétköznapi megjelenésünkhöz illesztve, mindinkább a black tie események (szmoking & csokornyakkendő) dress code-ja által megkövetelt kiegészítőként maradt a köztudatban.

NYAKKENDŐ TIPPEK HALADÓKNAK

„Az urak nagy része tulajdonképpen nem törődik se a cipővel, se a kalapjával. A ruhájával sem. De nyakkendőt elég sűrűn vásárol. Ezzel az aránylag olcsó dísszel szimbolizálja azt, hogy nem mond le a külsőség örömeiről.” (Feiks Jenő, 1936)

  

 elegans nyakkendos ferfi

Manapság gyakran hallani, hogy a nyakkendő kezd nélkülözhetővé válni. Temetni azonban még korai lenne, úgy hiszem. Nemcsak azért, mert eltűnésével zavar keletkezne az Erőben (hisz az öltözék feszessége, mint ahogy a lazább megjelenés egyik lényeges viszonyítási pontja is, a nyakkendő), hanem mert érzelmileg is kötődünk hozzá. Szükségünk van arra a kis esztétikai "tobzódásra", amit egy igényesen megválasztott „kravátli” megadhat. Hogy miért pont a nyakkendőből merítünk ilyetén, az lehet rejtély, de magyarázhatjuk figyelemvonzó képességével, vagy betudhatjuk annak, hogy ez az egyetlen olyan eleme a férfiöltözéknek, aminek valóban nincs más feladata, mint a díszítés. Olykor sikerül is neki, de sokkal gyakoribb az, amikor elbukik a dolog.

2020 az esküvők éve!

 

Az esküvői ruha divat trend évről évre változik. Akármennyire is hihetlen, rohan az idő és 2020 már a sarkunkban van!

 

eskuvo trend 2020 

Tudtad, hogy a csillagok állása szerint 2020 az esküvők éve lesz?

A számmisztika megszállotja már időben lefoglalják a legnépszerűbb dátumokat. 

Milyen szépen cseng például ez az esküvői dátum: 20/2/20. Jó-jó egy csütörtöki nap, de nem a hét napja lesz a lényeg, hanem a misztikus dátum.

A 0 jelentése: korlátlan egység határtalan, igazság, tisztaság, szeretet, szerelem, minden, Alfa és Omega, a lehetőség az első ok, nem megtestesült, Isten, egyesített mező, forrás, hely, tudat, kozmikus tojás, Isten lehelete.

A 2-es szám jelentése: kettősség, osztály, Polaritás, választás, áldott állapot, együttműködés, szolgálat, harmónia, támogatás, várakozás, diplomácia, türelem, psziché, intuíció, alkalmazkodó, empatikus, partnerség, közvetítő, összehasonlítás, befogadó, segítő, reprodukció, ellentétek kiegyensúlyozódása, tudatalatti memória, pozitív és negatív.