ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 (20) 99 13 222
Szállítás 3 napon belül
Akció

Meddig ér a nyakkendő?

A férfiak a történelem folyamán változó hosszúságú nyakkendőket hordtak. Főleg az aktuális divat határozta meg a nyakkendő hosszát. De mi a helyzet a XXI. században?

Az öltöny viseletnél a leggyakrabban helytelenül viselt kiegészítők listáján a nyakkendő viselése szerepel a TOP 3-ban. Szerencsére ez nem egy bonyolult probléma, hiszen nem a nyakkendőt, öltönyt, inget stb. kell lecserélni, hanem csak a megfelelő módon kell megkötni azt a fránya nyakkendőt.

Akkor feltehetjük újra a kérdést: "Meddig kell érnie a nyakkendőnek?"

“Nem elég sikeresnek lenni, annak is kell látszani!”

Külföldön aki a karrierjében előrébb szeretne lépni, már az öltözködésével jelzi hogy, ő kész van egy magasabb pozíció betöltésére, ami felelősséggel, presztízzsel, anyagi javakkal és előnyös, ha stílussal is párosul. Nagyon fontos, nem összekeverendő a többet mutatok magamból mint ami valójában vagyok. A stílusos férfi akkor is hű önmagához, amikor senki sem látja, mert elsősorban saját magának akar tetszeni, az, hogy stílusával a női nemnek is örömet és boldogságot okoz, már csak hab a tortán. Aki járt már Olaszországban pontosan tudja az olasz férfi, presztízst csinál abból, hogy minden „bikánál” jobban nézzen ki. Megkérdőjelezhetetlen ízlés és ellentmondást nem tűrő nyugalom, ami olasz barátaimból árad. A nyugati vagy akár keleti társadalomban egyaránt elvárt egy vezetőtől a jól öltözöttség, hogy komolyan lehessen venni és felnézni rá, tehát egy pozitív „sikerképet” kell sugározzon magából.

Dresskód - Öltözködési etikett

Manapság egyre több esemény meghívójában szerepel a „dress code”, vagyis az elvárt öltözet, ami viszont egyáltalán nem egy mai kifejezés. Az öltözködési etikett betartása sohasem lesz divatjamúlt és az illemszabályok sem tűnnek az életünkből, hiszen az emberek közötti érintkezési lehetőségek jelentősen kibővültek, azaz még indokoltabb a tudatos, átgondolt és igényes megjelenés; nem beszélve arról, hogy sohasem tudhatjuk „hol, kivel futunk össze” aznap.

Egyedi nyakkendők gyártása

ceges logos egyedi nyakkendo 003

 

Legyen az eleganciában is az elsők között!

Egyedi nyakkendők gyártása cégeknek, szövetségeknek, egyesületeknek, kluboknak, formaruhához, egyenruhához.

Lehetőség van a nyakkendő hímzésére, logózására, sőt egyedi szövéssel (minimális rendelés 50db) is készítünk nyakkendőket, így az Ön által elképzelt színkombinációkban is el tudjuk készíteni a nyakkendőt, legyen az egyszínű vagy csíkos. 

Az egyedi igények, elképzelések megvalósítása az egyszerű grafikáktól a különleges mintákig is lehetséges.

Cégünk logóval ellátott egyedi nyakkendők tervezésére és gyártására specializálódott. Az Ön cége, szövetsége, klubja egyedi nyakkendőt keres? Akkor Ön jó helyen jár.  

 

 

Öregember nem vén ember

Öregember nem vén ember - Thats Not My Age - az örökfiatal stílus

- Férfiak sálban -

Nem is olyan régen a Zongorista c. filmet néztük egy baráti társasággal. Egyik barátunk 11 éves kisfia felkiálltott: Ő nem véletlenül Toti nagybácsi a filmen? 

Síri csend. 

ROSSINI CRAVATTE, ASCOT NYAKSÁL

uridivat ascot nyakkendo sal derdidivat 002Technikailag az ascot sál, ascot nyakkendő egy szimetrikus nyakkendő, mely végei egyformák és a nyakrésznél keskeny.

A legformálisabb, legelegánsabb nyakkendő. Nem hiába mondunk nyakkendőt, annak ellenére is, hogy megkötve olyan, mintha sál lenne, de summa summárum az ascot nyakkendő inkább nyakkendő, mint sál.

A név az angliai Ascot versenyekből származik. A Royal Ascot, a világ legnagyobb lóverseny rendezvénye. 

Az ötnapos lóverseny olyan társadalmi esemény, ahol a brit előkelőségek mellett nagy számban képviselteti magát a nemzetközi sztárvilág is.