ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 (20) 99 13 222
Szállítás 3 napon belül
Akció

Hogyan kell férfiként munkahelyen öltözködni?

Nem a ruha teszi az embert!

Nem a ruha teszi az embert, de a munkahelyi öltözködés sokat elárul a viselőjéről, ráadásul a protokollnak is meg kell felelni. A megjelenés sokat dob a latba egy állásinterjún, ahol igyekszünk kedvező első benyomást tenni, hogy megkapjuk az áhított állást, egy tárgyaláson, ahol precízséget és szakmaiságot szeretnénk tükrözni, hogy megszerezzünk egy megbízást, és a dolgos hétköznapokon is az igényesség mércéje lehet. Vannak munkahelyek, ahol kötetlenebb a hétköznapi viselet, esetleg egyenruhát biztosít a munkáltató, de az üzleti világban szigorú szabályok mentén kell kialakítani ruházatunkat. Az alábbi kritériumok betartásával minden helyzetben a legjobb formánkat nyújthatjuk.

Megkülönböztetjük a „business casual” és a „smart casual” összeállításokat. 

RETRO nyakkendőt viselt a bankrabló

uridivat vintage nyakkendo a

 

 

A bankrabló maszk helyett egy retro nyakkendőt viselt. Ez volt eddig a szerencséje... A bankrablók általában valamilyen maszkot, álruhát használnak, hogy ne ismerjék fel őket. A legnagyobb hátránya ennek az, hogy könnyű kiszúrni: valami rosszban sántikálnak. Egy német bankrablónak azonban épp a feltűnőségének köszönheti, hogy bottal ütik a nyomát.

/A kép csak illusztráció!/

 

Ballagás/Szalagavató

Legyen egy olyan nyakkendőd szalagavatóra és ballagásra, amit később is szívesen hordasz.

Egyedi, csodaszép nyakkendők 5 - 8cm-es szélességben 145 cm hosszal.

szalagavato main 001

CSOKORNYAKKENDŐ. BÁRHOL. BÁRMIKOR.

CSOKORNYAKKENDŐ VISELÉSE EGY KINYILATKOZTATÁS. KIHÍVÁS ÉS IRÁNYMUTATÁS EGYBEN. BIZONYOS ESETEKBEN PEDIG FELÉR AKÁR EGY ELLENSZEGÜLÉSSEL IS. MINDEZ PERSZE NEM VOLT MINDIG ÍGY.

A csokornyakkendő a férfiak alkalmi öltözködésének fő kiegészítője mindig is ékességének számított, mely az elmúlt évtizedek alatt sem lépett ki megszokott környezetéből. Még a 2000-es évek elején sem volt tekinthető bölcs döntésnek a csokornyakkendő viselése hétköznapi megjelenésünkhöz illesztve, mindinkább a black tie események (szmoking & csokornyakkendő) dress code-ja által megkövetelt kiegészítőként maradt a köztudatban.