ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 (20) 99 13 222
Szállítás 3 napon belül
Akció

Öregember nem vén ember

Öregember nem vén ember - Thats Not My Age - az örökfiatal stílus

- Férfiak sálban -

Nem is olyan régen a Zongorista c. filmet néztük egy baráti társasággal. Egyik barátunk 11 éves kisfia felkiálltott: Ő nem véletlenül Toti nagybácsi a filmen? 

Síri csend. 

(Adrien Brody)? Végül is mindkettőnek elég nagy az orra...

uridivat adrien brody webshop

Adrien Brody az 1973-as, New-York-i születésű félig magyar származású színész a Zongorista c. filmmel vált világhírűvé. A zongorista című film eljátszásához Adrien Brody-ra nehéz feladatok vártak. Meg kellett tanulnia Chopint játszani, lengyelül beszélni, és hat hét alatt több mint tizenhárom kilót kellett leadnia az utolsó gettó-jelenetekhez. Ezért az alakításért 2002-ben elnyerte a legjobb férfi színésznek járó Oscar-díjat.

De térjünk is vissza Toti nagybácsinkhoz. Toti bácsinak rohamosan közelgett a születésnapja, konkrétan 10 nap múlva volt esedékes, de még semmi használható ötletünk nem volt, hogy mit vegyünk ajándékba. A Zongorista c. filmben a Władysław Szpilman-t alakító Adrien Brody kifejezetten csinos volt sálban. Sálat viselt a szövetkabátjához és egy könnyed sálat az öltönyéhez.

Isteni szikra! Vegyünk mi is sálat.

Persze a sál vásárlás előtt azért puhatolóztunk az öregnél, hogy mlyen a viszonya a sállal. Egyáltalán valaha viselt-e sálat. A válasz igen volt. Viselt, a 80-as években. Na, akkor itt az ideje, hogy újra megbarátkozzon vele.

Nem is értem miért nem jutott ez előbb eszembe. Hiszen a sál viselet kortalan, nemtelen és társadalmi rangtól, vagyontól is független. Egyetlen egy dolog a fontos, ami inkább 2 dolog a stílus és a minőség!

Amikor Toti nagybácsinknak átadtuk a sálat egy pillanatra néma csend lett, majd ezt ő röte meg: Óh, ez nagyon szép ajándék. Azt tartottam, hogy a fiatalokhoz illik jobban ez a viselet, de ha jobban belegondolok Keith Richard (Rolling Stones) is hord sálat, akkor talán nekem sem ciki.

Nem ciki! Egyáltalán nem ciki sőt!


Fiatal és korosodó férfiak!

Ne óckodjatok a sáltól. Dobjatok magatokra fel mindig egy szép sálat öltönyhöz, kabáthoz vagy egy hétköznapi viselethez. Nem fogjátok megbánni! A siker garantált!