betöltés folyamatban...

 MAGYAR  WEBSHOP / ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ☎ +36209913222 / CÉGEKET IS KISZOLGÁLNK! 🇭🇺    

szállítás 3 napon belül
+36 (20) 99 13 222 - magyar webshop

PayPal - A biztonságos fizetés

A világszerte méltán népszerű PayPal Fizetési Rendszer már webáruházunkban is elérhető.

A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési módja, több mint 150 millióan használják a világ 190 országában. A népszerűsége valószínűleg az egyszerűségéből fakad, hiszen mindössze egy email címre van hozzá szükségünk.

Korábban csak internetes fizetésre volt alkalmas a PayPal. Ma már egyre több mindenre lehet használni. Működési elvét tekintve hasonlít egy bankszámlára: a PayPal vezet nekünk egy számlát, és az ezen lévő összegeket elkölthetjük, vagy elutalhatjuk. Akár a bankkártyánkat (mind hitel- mind betéti kártyánkat) is regisztrálhatjuk a PayPal-on, és így már ingyen fizethetünk is vele a szolgáltatás segítségével.

 

Miért érdemes PayPal-on keresztül fizetni, és nem bepötyögni a kártya adatainkat a neten?

A válasz a biztonság!

 

A PayPal beékelődik közém és az eladó közé. Így nem kell mindenkinek megadnom a kártyaadataimat, elég belépnem a PayPal-ba és máris fizethetek. De nem csak vásárlásokra használható! A PayPal számlák között ingyen utalhatunk (de akár normál – nem PayPal – bankszámlára is utalhatunk díj ellenében). Amióta létrejött a PayPal sokat fejlődött. Például azóta már nem csak online, hanem offline (fizikai) boltoknál is lehet fizetni PayPal-lal, arról nem is beszélve, hogy mára már egy előre feltöltött PayPal bankkártyát is lehet igényelni, és okos telefonra is letölthető alkalmazással rendelkezik. A fejlődés megállíthatatlan!

A PayPal kényelmi szolgáltatásai is kihasználhatók mind a bankkártyák, mind a hitelkártyák körében.

PayPal számlát nyitok: https://www.paypal.com

 

forrás: https://bankmonitor.hu