ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 (20) 99 13 222
Szállítás 3 napon belül
Akció

RETRO nyakkendőt viselt a bankrabló

uridivat vintage nyakkendo a

 

 

A bankrabló maszk helyett egy retro nyakkendőt viselt. Ez volt eddig a szerencséje... A bankrablók általában valamilyen maszkot, álruhát használnak, hogy ne ismerjék fel őket. A legnagyobb hátránya ennek az, hogy könnyű kiszúrni: valami rosszban sántikálnak. Egy német bankrablónak azonban épp a feltűnőségének köszönheti, hogy bottal ütik a nyomát.

/A kép csak illusztráció!/

 

Egy húszas éveiben járó férfi rabolt ki egy bankot 2021. április 6-án , kedden a Németországban, Hessen délkeleti részén. Az elkövető arra kényszerítette a pénztárosnőt, hogy adja át neki az összes pénzt a kasszájából.Bár a rablót több szemtanú is látta, senki sem tudott róla használható személyleírást adni.

 

A férfin ugyanis egy nagyméretű, rikító színekben pompázó, a 80-as évekből származó nyakkendő volt.

A nyomozók azt feltételezik, hogy a nyakkendő egy átgondolt terelő manőver része volt: "Ügyesen csinálta" - mondta a rendőrség szóvivője. - Mindenki a csúnya nyakkendőre koncentrált, és nem figyelt az arcára. Úgy tűnik a terv eddig működött: a bankrablót eddig még nem sikerült elkapni. A rendőrség azt nem közölte, hogy a bankrabló mekkora zsákmánnyal távozott.

u.i.: Reméljük hamar elkapják a rablót és a megérdemelt büntetését megkapja.