ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 (20) 99 13 222
Szállítás 3 napon belül
Akció

Néhány trükk, hogy hogyan kössük meg a férfi sálat

A megfelelő sál a megfelelő megkötéssel egy férfi outfitjét ékesíti, miközben védi a változékony időjárás viszontagságaival szemben. A helyesen megkötött sál a külcsínt extrábbá teszi. A téli hónapokban egyértelműen szükség van a sálra, de egy esős szeles őszi/tavaszi napon is praktikus. A könnyedebb anyagból készült sálak pedig a klímás helyeken adnak védelmet a dekoratív megjelenés mellett.

 

1., Városi vagány (City Slicker) vagy Párizsi megkötés 

uridivat cityclickers sal megkotes1 small

 

 

 

 

 

 

Ez egy egyszerű megkötése a sálnak, amely tartja a formáját és nagyon kényelmes. Hajtsuk félbe a sálat majd tekerjük a nyakunk köré és a hurkon húzzuk át. Előnye még, hogy sportos viselthez is tökéletes és ha bicajozol, motorozol vagy kabriózol egy szuper kiegészítő, védi  anyakadat és nem utolsó szempont, hogy nem repül le a nyakadról.

 

 

 

 

 

2., Kifinomult (Sophisticate) kötés

uridivat Sophisticate sal megkotes small

 

 

 

Ez egy egyszerű, praktikus és kényelmes kötés. A sálat az egyharmadánál tegyük a nyakunkhoz majd a hosszíbbik végénél tekerjük körbe a nyakunkat 1x de akár 2x is. A lényege, hogy mindezt lazán tegyük.  Ha az egyik vége kissé hosszabb, mint a másik odase neki, mert ezátal egy természetesbb és spontán megjelenést kölcsönöz, de a hosszúság persze tetszés szerint állítható.

Az év mnden szakában közkedvelt viselet a sá anyaga, színe változik csak. Egy téli kabáthoz egy vastagabb sál vagy egy pólóhoz a nyári melegben egy könnyű len sál mindig jó választás. De lehet hordani blézerrel, zakóval, öltönnyel is.  Akár bicajozol, motorozol vagy kabriózol egy szuper kiegészítő, védi  anyakadat és nem utolsó szempont, hogy nem repül le a nyakadról. 

 

 

 

3., The Ivy-Leaguer kötés  

uridivat IVY LEAGUE STYLE sal megkotes

 

 

 

Az Ivy League stílus mindig biztos pont azok számára, akik a friss könnyed hangulatú öltözéket nem a szakadtság jegyében kívánják megélni, hanem valami olyasmi révén, mely nem csak tegnap és ma, de szinte biztos, hogy holnap is a minőségi életszemlélet és a maradandó értékek talajába gyökerezik.

Az Ivy-Leaguer sál megkötés a formális módok egyike. A sál dominán szerepet tölt be, általában egy plusz színt ad hozzá az outfithez. Két változat létezik: a sálat viselheted a válladra terítve és a két vége szabadon lóg vagy betűrve a zakó alá.  Visled a sálnak ezt a verzióját, ha sportolsz vagy ha szmokingot veszel fel.

A sál végei a kabátod aljánál sohasem legyen hosszabb, mert slendriánná válsz.  He zakón belül viseled sohase türd a sálat agallér alá! 

 

 

 

4., Mecénás (The Connoisseur) megkötés 

uridivat THE CONNOISSEUR sal megkotes2

 

 

 

 

 

Tedd a sálat a nyakadba, majd a csomó kötés módszerrel húzd át az egyik végét a másikon és állítsd be a kívánt hosszúságot. Ez a stílust laza és közkedvelt, akár selyem öltönysálat is megköthetsz így.

 

 

 

 

 

5., The Jet Setter stílus

uridivat jetsetter sal megkotes small

 

 

 

Az újságírásban a jetset kifejezés a gazdag emberek olyan társadalmi csoportját jelöli, akik körbeutazzák a világot, hogy olyan közösségi eseményekben vegyenek részt, amelyek a közönséges emberek számára elérhetetlenek.

Ez a stílus maximalizálja a sál mozgásának lehetőségét. Itt nincs csomó, csak könnyedén átdobod a nyakadon és már készen is vagy. A sál egyik vége nem probléma, ha rövidebb, mint a másik. Ez a viselet az összes többi közül a leginkább alkalmi stílus, mely remekül tükrözi az aktivitást és a mobilitást.

 

 

 

 

 

 

6., The Weekender

uridivat weekend sal megkotes1

 

 

 

 

 

Valószínűleg ezzel a sálviselettel a legtöbbet Róma, Párizs és Sanghaj utcáin találkozhatsz. A rövidebbvégénél kezd a nyakadköré tekerni, majd tűrd be a végét a "tekercsbe".  Ez a megkötés tökéletes a szeles napokon és nagyon trendi is egyben.

 

 

 

 

 

 

 

 

források: